Penangan Blog 3gpBoleh.Com (Cerita Seks)

Penangan Blog 3gpBoleh.Com (Cerita Seks)
Penangan Laman Blog 3gpBoleh.Com Setelah berhari-hari frust tidak dapat access ke 3gpboleh.com, mujurlah aku dpt access mengunakan teknik mudah  OpenDNS dan TM Streamyx. Pada malam tu aku browsing ke blog 3gpboleh.com selama 4 jam. Aku rasa malam tu aku cukup “horny”. Bila aku balik ke rumah...

(Cerita Seks) Cikaro Bohsia Subang

(Cerita Seks) Cikaro Bohsia Subang
 (Cerita Seks) Cikaro Bohsia Subang Ini adalah sedutan kisah benar dari pengalamaan aku dengan seorang bohsia Subang. Banyak lagi pengalaman aku fuck bohsia-bohsia Kuala Lumpur dan tak lepas juga awek-awek yang telah menyerahkan maruah mereka untuk aku. Terima kasih aku ucapkan kepada mereka semua dan...

(Cerita Seks Melayu) Rezeki Nikmat Seks Awek Kebaya

(Cerita Seks Melayu) Rezeki Nikmat Seks Awek Kebaya
(Cerita Seks Melayu) Rezeki Nikmat Seks Awek Kebaya Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun...

(Cerita Seks) Skandal WeChat Isteri Orang

(Cerita Seks) Skandal WeChat Isteri Orang
(Cerita Seks) Skandal WeChat Isteri Orang Aku adalah seorang isteri yang setia. Namun setia dan sabar ada hadnya. Suamiku ada masalah jiwa. Dia mungkin mengalami inferiority complex. Padaku dia tetap suamiku namun padanya aku lebih tinggi taraf dan kedudukan dari dirinya. Inilah masalahnya sehingga suamiku,...

Cerita Seks Melayu: Adik Ipar Seksi Bertudung 19 Tahun

Cerita Seks Melayu: Adik Ipar Seksi Bertudung 19 Tahun
Kisah ini mengenai bagaimana aku dapat menyuruh adik ipar ku, Tina untuk menghisap batang pelir ku. Semuanya bermula semasa aku dan isteriku berpindah masuk ke rumah mertua ku. Tina, adik ipar ku berumur 19 tahun dan memang seksi. Bertubuh kecil dan mempunyai sepasang buah dada yang montok. Memang meggiurkan...

Cerita Seks Melayu: Wife Bapa Saudaraku – Salwa

Cerita Seks Melayu: Wife Bapa Saudaraku – Salwa
Aku tau ramai pembaca yang in real life mempunyai bapa saudara yang ada bini cantik. Mcm kes aku, bapa saudara aku baru berkahwin dengan seorang gadis yang sebaya denganku. Dah la sebaya, cantik pulak tu. walaupun dah berkahwin,bapa saudaraku masih lagi tinggal di rumah ibunya, yang jugak merupakn nenekku....

Abang Ipar Skandal Nafsu Ku (Cerita Seks Melayu)

Abang Ipar Skandal Nafsu Ku (Cerita Seks Melayu)
Abang Ipar Skandal Nafsu Ku (Cerita Seks Melayu) Ini adalah bencana, fikir Salina. Kenapa nasib buruk ini menimpanya. Dia merasakan tidak pernah melakukan apa-apa dosa. Mengapa dia perlu menerima hukuman ini. Salina menyesali nasib malang yang menimpanya. Tidak adil kerana semua ini berlaku pada dirinya....

Godaan Nafsu – Kain Kakak Terlondeh (Cerita Seks Melayu)

Godaan Nafsu – Kain Kakak Terlondeh (Cerita Seks Melayu)
Godaan Nafsu – Kain Kakak Terlondeh (Cerita Seks Melayu) Hi, ini adalah kisah benar yang panjang dan menghairahkan sape2 yg baca,dan boleh pratik cara dan kaedah saya, moga anda dapat kepuasan yang sejati. saya nak citer yg dah lama berlaku masa umur saya 20 tahun dulu, saya suka tegok filem sex dgn...

« Previous Entries