Aina Gadis Bertudung Rakan WeChat

Aina Gadis Bertudung Rakan WeChat
Aina Gadis Bertudung Rakan WeChat (Cerita Seks Melayu) Kisah ini berlaku kira kira 2 bulan yang lepas, Aina adalah kawan WeChat! dan aku temui dia beberapa minggu sebelum itu di dalam Moment WeChat rakan ku. Dipendekkan kata, selepas puas mengayat Aina, dia telah bersetuju mengikut aku ke dalam sebuah bilik...

Cerita Seks Melayu : Ustazah Ita Layu

Cerita Seks Melayu : Ustazah Ita Layu
Cerita Seks Melayu : Ustazah Ita Layu Aku berkerja sebagai seorang kontraktor. Aku berumur dalam lingkungan 40an.Kehidupan aku agak mewah sedikit dan jarang menghadapi masalah kewangan. Aku amat meminati wanita yang selalu kesepian samada isteri orang atau pun janda-janda muda. Beberapa wanita atau janda...

Cerita Seks Melayu – Rela Bagi Isteri Threesome

Cerita Seks Melayu – Rela Bagi Isteri Threesome
Cerita Seks Melayu – Rela Bagi Isteri Threesome Sambil memeluk isteriku Iza dari belakang, aku mencium tengkuknya… “Emmm lama dah kita tak bersama,” aku berkata padanya. Iza hanya mengeluh, “penatlah bang. Dah tua-tua ni penatlah, malaslah.” Aku cuba merangsangnya dengan mengusap-usap...

Penangan Blog 3gpBoleh.Com (Cerita Seks)

Penangan Blog 3gpBoleh.Com (Cerita Seks)
Penangan Laman Blog 3gpBoleh.Com Setelah berhari-hari frust tidak dapat access ke 3gpboleh.com, mujurlah aku dpt access mengunakan teknik mudah  OpenDNS dan TM Streamyx. Pada malam tu aku browsing ke blog 3gpboleh.com selama 4 jam. Aku rasa malam tu aku cukup “horny”. Bila aku balik ke rumah...

(Cerita Seks) Cikaro Bohsia Subang

(Cerita Seks) Cikaro Bohsia Subang
 (Cerita Seks) Cikaro Bohsia Subang Ini adalah sedutan kisah benar dari pengalamaan aku dengan seorang bohsia Subang. Banyak lagi pengalaman aku fuck bohsia-bohsia Kuala Lumpur dan tak lepas juga awek-awek yang telah menyerahkan maruah mereka untuk aku. Terima kasih aku ucapkan kepada mereka semua dan...

(Cerita Seks Melayu) Rezeki Nikmat Seks Awek Kebaya

(Cerita Seks Melayu) Rezeki Nikmat Seks Awek Kebaya
(Cerita Seks Melayu) Rezeki Nikmat Seks Awek Kebaya Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun...

(Cerita Seks) Skandal WeChat Isteri Orang

(Cerita Seks) Skandal WeChat Isteri Orang
(Cerita Seks) Skandal WeChat Isteri Orang Aku adalah seorang isteri yang setia. Namun setia dan sabar ada hadnya. Suamiku ada masalah jiwa. Dia mungkin mengalami inferiority complex. Padaku dia tetap suamiku namun padanya aku lebih tinggi taraf dan kedudukan dari dirinya. Inilah masalahnya sehingga suamiku,...

Cerita Seks Melayu: Adik Ipar Seksi Bertudung 19 Tahun

Cerita Seks Melayu: Adik Ipar Seksi Bertudung 19 Tahun
Kisah ini mengenai bagaimana aku dapat menyuruh adik ipar ku, Tina untuk menghisap batang pelir ku. Semuanya bermula semasa aku dan isteriku berpindah masuk ke rumah mertua ku. Tina, adik ipar ku berumur 19 tahun dan memang seksi. Bertubuh kecil dan mempunyai sepasang buah dada yang montok. Memang meggiurkan...

« Previous Entries