Nikmat Pucuk Muda: Kawan Sekolah Anak Ku (Cerita Seks)

Nikmat Pucuk Muda: Kawan Sekolah Anak Ku (Cerita Seks)
Nikmat Pucuk Muda: Kawan Sekolah Anak Ku (Cerita Seks) Akhirnya sampai jugak aku ke Kuantan, penat betul driving kerana kursus aku ni diadakan di Kuantan, aku sanggup la nak attend sebab kampung halaman aku, boleh jugak jenguk mak dan mertua aku, tapi aku tak bagi tau mereka lagi aku kursus kat sini. Aku...

(Cerita Seks Bertudung) Ringan-Ringan Dalam Bas

(Cerita Seks Bertudung) Ringan-Ringan Dalam Bas
(Cerita Seks Bertudung) Ringan-Ringan Dalam Bas “…sudah berada di Platform 3.” Aku bangun serentak dengan pengumuman dari pembesar suara untuk mendapatkan bas yg akan membawa aku pulang ke KL mlm ini. Ketika aku sampai ke platform itu pintu bas telah dibuka dan penumpang sedang beratur untuk...

Lela Gadis Sunti (Cerita Seks) – Part 2

Lela Gadis Sunti (Cerita Seks) – Part 2
Lela Gadis Sunti (Cerita Seks) – Part 2 (Final) Lepas puas ronda, makan dan tengok wayang kami balik sekitar jam 1 pagi. Lela keletihan tapi enjoy malam itu. Aku berehat diberanda dan kemudian Faridah datang dan berbual-bual dengan ku. Katanya Lela mungkin dah tidur tapi kita orang tunggu lagi setengah jam...

Lela Gadis Sunti (Cerita Seks) – Part 1

Lela Gadis Sunti (Cerita Seks) – Part 1
Lela Gadis Sunti (Cerita Seks) – Part 1 Peristiwa berlaku sekitar awal lapan puluhan dan waktu itu aku berumur dalam lingkungan 21 tahun. Aku memulakan carrier Technician bekerja di KL dan duduk dengan sedara aku di Gombak. Aku berkenalan dengan seorang awek yang bekerja di syarikat guaman yang satu...

Rintihan Janda – Cerita Seks Melayu

Rintihan Janda – Cerita Seks Melayu
Rintihan Janda – Cerita Seks Melayu Membesar dalam keluarga yang mewah memang saat yang mengembirakan, apa sahaja yang diimpikan pasti menjadi kenyataan. Wang ringgit mengalir seperti air di teresan. Barang-barang yang berharga dari luar dan dalam negeri menjadi mainan di badanku, dari segi pakaian,...

Cikgu Laili Bertudung Manis – Cerita Seks Melayu

Cikgu Laili Bertudung Manis – Cerita Seks Melayu
Cikgu Laili Bertudung Manis – Cerita Seks Melayu Selamat Pagi cikgu….itulah peerkataan pertama bila cikgu Laili masuk ke kelas aku…Selaku ketua kelas aku dah terbiasa dengan perkataan itu.Cikgu Laili seperti biasa tersenyum saja dan disuruh nya kami duduk dan mengeluarkan buku pelajaran dan...

Ustazah Nurul Syafikah Tertewas Akhirnya (Cerita Seks)

Ustazah Nurul Syafikah Tertewas Akhirnya (Cerita Seks)
Ustazah Nurul Syafikah Tertewas Akhirnya (Cerita Seks) Ustazah Nurul Syafikah baru sahaja di tugaskan untuk mengajar di Sekolah Menengah Agama Berasrama Penuh di sebuah pekan terpencil jauh dari ibukota. Beliau baru sahaja tamat pengajian peringkat ijazah dalam bidang pengajian Islam di sebuah universiti di...

Skandal Dengan Hajjah (Cerita Seks Melayu)

Skandal Dengan Hajjah (Cerita Seks Melayu)
Skandal Dengan Hajjah (Cerita Seks Melayu) Ini adalah kisah benar yang terjadi pada diriku lebih kurang 18 tahun yang lampau.Waktu itu aku berusia hampir 18 tahun dan baru saja menamatkan zaman persekolahan aku. Selepas menduduki peperiksaan SPM, aku bekerja sementara dengan sebuah syarikat pembalakan. Tugas...

« Previous Entries Next Entries »