Rintihan Janda – Cerita Seks Melayu

Rintihan Janda – Cerita Seks Melayu
Rintihan Janda – Cerita Seks Melayu Membesar dalam keluarga yang mewah memang saat yang mengembirakan, apa sahaja yang diimpikan pasti menjadi kenyataan. Wang ringgit mengalir seperti air di teresan. Barang-barang yang berharga dari luar dan dalam negeri menjadi mainan di badanku, dari segi pakaian,...

Cikgu Laili Bertudung Manis – Cerita Seks Melayu

Cikgu Laili Bertudung Manis – Cerita Seks Melayu
Cikgu Laili Bertudung Manis – Cerita Seks Melayu Selamat Pagi cikgu….itulah peerkataan pertama bila cikgu Laili masuk ke kelas aku…Selaku ketua kelas aku dah terbiasa dengan perkataan itu.Cikgu Laili seperti biasa tersenyum saja dan disuruh nya kami duduk dan mengeluarkan buku pelajaran dan...

Ustazah Nurul Syafikah Tertewas Akhirnya (Cerita Seks)

Ustazah Nurul Syafikah Tertewas Akhirnya (Cerita Seks)
Ustazah Nurul Syafikah Tertewas Akhirnya (Cerita Seks) Ustazah Nurul Syafikah baru sahaja di tugaskan untuk mengajar di Sekolah Menengah Agama Berasrama Penuh di sebuah pekan terpencil jauh dari ibukota. Beliau baru sahaja tamat pengajian peringkat ijazah dalam bidang pengajian Islam di sebuah universiti di...

Skandal Dengan Hajjah (Cerita Seks Melayu)

Skandal Dengan Hajjah (Cerita Seks Melayu)
Skandal Dengan Hajjah (Cerita Seks Melayu) Ini adalah kisah benar yang terjadi pada diriku lebih kurang 18 tahun yang lampau.Waktu itu aku berusia hampir 18 tahun dan baru saja menamatkan zaman persekolahan aku. Selepas menduduki peperiksaan SPM, aku bekerja sementara dengan sebuah syarikat pembalakan. Tugas...

(Cerita Seks Melayu) Nikmat Bas Express – Part 2 (Final)

(Cerita Seks Melayu) Nikmat Bas Express – Part 2 (Final)
(Cerita Seks Melayu) Nikmat Bas Express – Part 2 (Final) Selepas ke bilik air Nor melangkah kaki ke restoran yang berderet di kawasan R&R itu. Nor memesan segelas kopi panas supaya badannya lebih segar. Sambil minum dia melihat gelagat orang ramai di tempat itu. Dari jauh dia melihat dua India jiran...

Cerita Seks Melayu – Aku Cintakan Suamiku

Cerita Seks Melayu – Aku Cintakan Suamiku
Cerita Seks Melayu – Aku Cintakan Suamiku Kehidupan aku mula berubah sejak Din mula pindah ke rumah sebelah menjadi jiran baru aku. Dia tinggal membujang seorang diri. Bekerja sebagai mekanik kereta. Oleh kerana kami duduk di rumah flat, maka selalu juga kami terserempak dan berbual mesra. Kadangkala...

(Cerita Seks Awek Bertudung): Nikmat Bas Express – Part 1

(Cerita Seks Awek Bertudung): Nikmat Bas Express – Part 1 “Nor, jangan lupa pulang hujung minggu ni.” “Tengoklah kalau ada masa, saya sibuk ni.” “Jangan tengok-tengok, sibuk macam mana pun kau kena balik.” Nor Amira Balqis dengan perasaan berat menguatkan hatinya untuk pulang ke kampungnya...

(Cerita Seks Melayu) Kehangatan di Genting Highland

(Cerita Seks Melayu) – Kehangatan di Genting Highland Kisah ni bermula semasa kami bermalam ni genting highland,  nak di pendekkan cerita awek tudung ni custemer aku… oh ye aku ni jual kereta…aweks tudung ni memang cun giler nama dia sue ( bukan nama sebenar la ) kalau taruk nama betui pun...

« Previous Entries Next Entries »